VRIJDAG  12 mei 2023

Grote maaibeurt aan de route uitgevoerd door de vrijwilligers, iedereen weer bedankt hiervoor !!!!!!

 

Woensdag 5-4-2023

Route SPUIBOS is weer te rijden (3,5 km.), echter is nog niet volledig af er kunnen hier en daar nog wat gaten in de route zitten dus LET OP !! deze gaan we t.z.t. dichtmaken, maar je kunt er wel omheen rijden nu.  Op dinsdag 18 en woensdag 19 april wordt het skilpark opgebouwd en zal er een volledige bewegwijzering aangebracht worden.

Bij veel regen is het niet aan te raden daar te rijden, omdat we nu nog niet alle kleischelpen hebben kunnen aanbrengen, dit zal na het broedseizoen gaan gebeuren. Het Skilpark zal na 18 april helemaal af zijn incl. de kleischelpen.

 

 


BESTE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS,

5 jaar geleden zijn wij op Noord-Beveland begonnen met de aanleg van het mountainbike-netwerk van ca. 75 km. In juli 2019 is dit MTB-netwerk geopend door de bekende Noord-Bevelandse profrijders Mick en Tim van Dijke.
Dit project kon worden gerealiseerd met behulp van Europese, Provinciale en Gemeentelijke subsidies, medewerking van vele VRIJWILLIGERS en
natuurlijk niet te vergeten ook de vele SPONSOREN.
Met dit schrijven willen wij u graag informeren en vooral bedanken voor de steun, op welke wijze dan ook, die onze stichting mocht ontvangen.  

De gemeente Noord-Beveland is uitgeroepen tot 2e fietsgemeente van Nederland. Vanuit de gemeente is er veel aandacht om het fietsnetwerk uit te breiden, alsmede de MTB-routes. Daarvoor is o.a. het Spuibos in Kamperland aangekocht.

 Wij, als stichting MTB-netwerk Noord-Beveland, zijn hier erg blij mee en willen daar een nieuw BIKEPARK gaan bouwen, voor zowel de jeugd als volwassenen.

Met mogelijkheid voor wedstrijden van de wintercompetitie van TMZ (Trimbelangen Midden Zeeland).

 Om dit alles te realiseren, voor een veilig en goed MTB-parkoers, is er natuurlijk geld nodig.  Ook het onderhoud, zoals maaien, bordjes vernieuwen en reparatie na stormschade, kost geld.  Wilt u ons steunen en sponsor worden van het MTB mountainnetwerk Noord Beveland dan kunt u kontact opnemen met 

de voorzitter Peter de Looff 06-10157086  of pbdelooff@gmail.com