De nieuwe route in de Schotsman is klaar, de ingang ligt iets verderop en de lengte is ongeverr 4 km.

Dringend verzoek van Staatsbosbeheer om op de juiste paden te blijven anders kun je een boete risceren.

Het Bike Park in het Spuibos bij Kamperland is af en is weer open, en door iedereen gratis te gebruiken.

Let wel alles op eigen risico, dus bekijk eerst de elementen en neem geen onnodige risico's.

 

Vanaf februari 2024 tot ong. begin april zal er wat hinder zijn op de schouwstrook van het Spuibos ivm onderhoud aan de sloten, echter de route is gewoon te rijden alleen hier en daar even een kleine aftakking zodat we de schouwstrook mijden. Het Skillpark is ok.

 

Noord Beveland is een schoon eiland dus laat ook hier geen afval achter!! !!!!!!!!!!!!!!!!


BESTE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS,

5 jaar geleden zijn wij op Noord-Beveland begonnen met de aanleg van het mountainbike-netwerk van ca. 75 km. In juli 2019 is dit MTB-netwerk geopend door de bekende Noord-Bevelandse profrijders Mick en Tim van Dijke.
Dit project kon worden gerealiseerd met behulp van Europese, Provinciale en Gemeentelijke subsidies, medewerking van vele VRIJWILLIGERS en
natuurlijk niet te vergeten ook de vele SPONSOREN.
Met dit schrijven willen wij u graag informeren en vooral bedanken voor de steun, op welke wijze dan ook, die onze stichting mocht ontvangen.  

De gemeente Noord-Beveland is uitgeroepen tot 2e fietsgemeente van Nederland. Vanuit de gemeente is er veel aandacht om het fietsnetwerk uit te breiden, alsmede de MTB-routes. Daarvoor is o.a. het Spuibos in Kamperland aangekocht.

 Wij, als stichting MTB-netwerk Noord-Beveland, zijn hier erg blij mee en willen daar een nieuw BIKEPARK gaan bouwen, voor zowel de jeugd als volwassenen.

Met mogelijkheid voor wedstrijden van de wintercompetitie van TMZ (Trimbelangen Midden Zeeland).

 Om dit alles te realiseren, voor een veilig en goed MTB-parkoers, is er natuurlijk geld nodig.  Ook het onderhoud, zoals maaien, bordjes vernieuwen en reparatie na stormschade, kost geld.  Wilt u ons steunen en sponsor worden van het MTB mountainnetwerk Noord Beveland dan kunt u kontact opnemen met 

de voorzitter Peter de Looff 06-10157086  of pbdelooff@gmail.com