OPGELET  !!!!!!    Het bos in de Schotsman zal de komende maanden op de schop gaan en er zal een deel van de MTB route komen te vervallen en er wordt een nieuw stuk aangelegd, het kan dus zijn dat de route niet meer helemaal klopt dus opgelet. Dit zal hopen wij voor 1 januari weer in orde zijn en zal de route weer goed uitgepiljd staan, de ingang wordt iets verderop geplaatst, dit zal al op korte termijn zijn. Excuses voor het ongemak.

Het Bike Park in het Spuibos bij Kamperland is af en is weer open, en door iedereen gratis te gebruiken.

Let wel alles op eigen risico, dus bekijk eerst de elementen en neem geen onnodige risico's.

 

Noord Beveland is een schoon eiland dus laat ook hier geen afval achter!! !!!!!!!!!!!!!!!!


BESTE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS,

5 jaar geleden zijn wij op Noord-Beveland begonnen met de aanleg van het mountainbike-netwerk van ca. 75 km. In juli 2019 is dit MTB-netwerk geopend door de bekende Noord-Bevelandse profrijders Mick en Tim van Dijke.
Dit project kon worden gerealiseerd met behulp van Europese, Provinciale en Gemeentelijke subsidies, medewerking van vele VRIJWILLIGERS en
natuurlijk niet te vergeten ook de vele SPONSOREN.
Met dit schrijven willen wij u graag informeren en vooral bedanken voor de steun, op welke wijze dan ook, die onze stichting mocht ontvangen.  

De gemeente Noord-Beveland is uitgeroepen tot 2e fietsgemeente van Nederland. Vanuit de gemeente is er veel aandacht om het fietsnetwerk uit te breiden, alsmede de MTB-routes. Daarvoor is o.a. het Spuibos in Kamperland aangekocht.

 Wij, als stichting MTB-netwerk Noord-Beveland, zijn hier erg blij mee en willen daar een nieuw BIKEPARK gaan bouwen, voor zowel de jeugd als volwassenen.

Met mogelijkheid voor wedstrijden van de wintercompetitie van TMZ (Trimbelangen Midden Zeeland).

 Om dit alles te realiseren, voor een veilig en goed MTB-parkoers, is er natuurlijk geld nodig.  Ook het onderhoud, zoals maaien, bordjes vernieuwen en reparatie na stormschade, kost geld.  Wilt u ons steunen en sponsor worden van het MTB mountainnetwerk Noord Beveland dan kunt u kontact opnemen met 

de voorzitter Peter de Looff 06-10157086  of pbdelooff@gmail.com